Banankakor

Skriv ut recept
Banankakor
Nyttiga energirika och goda. Perfekt att göra om man har övermogna bananer hemma
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 190 grader
  2. Mosa bananerna i en bunke
  3. Tillsätt havregryn, kanel och salt. Blanda väl.
  4. Vänd ner tranbär eller russin
  5. Klicka ut små klickar (ca 1 msk) av smeten på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen 10-12 minuter

Banankaka

Skriv ut recept
Banankaka
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader Celcius
  2. Mosa bananerna. Blanda med malda hasselnötter, grahamsmjöl, kardemumma, kanel russin och bakpulver
  3. Smörj och bröa en form och häll i blandningen i den.
  4. Baka i ugn ca. 20 minuter.

Sockerfri granola

Skriv ut recept
Sockerfri granola
Maträtt Frukost
Portioner
Ingredienser
Maträtt Frukost
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader celcius. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Smält försiktigt kokosolja, honung och nötsmör.
  3. Rör ner i grynblandningen och blanda väl.
  4. Häll ut på bakplåtspappersklädd plåt och ställ i mitten på ugnen 20-25 minuter.

Veganpepparkakor

Skriv ut recept
Veganpepparkakor
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blötlägg fikon och russin över natten och mosa med bananen.
  2. Tillsätt kryddorna, nötterna och mjölet och arbeta till en lagom fast deg.
  3. Låt degen stå i kylskåp några timmar.
  4. Kavla ut och ta ut formar.
  5. Grädda på smord plåt 175 grader tills de ser klara ut.