Banankaka

Skriv ut recept
Banankaka
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader Celcius
  2. Mosa bananerna. Blanda med malda hasselnötter, grahamsmjöl, kardemumma, kanel russin och bakpulver
  3. Smörj och bröa en form och häll i blandningen i den.
  4. Baka i ugn ca. 20 minuter.

Sockerfri granola

Skriv ut recept
Sockerfri granola
Maträtt Frukost
Portioner
Ingredienser
Maträtt Frukost
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader celcius. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Smält försiktigt kokosolja, honung och nötsmör.
  3. Rör ner i grynblandningen och blanda väl.
  4. Häll ut på bakplåtspappersklädd plåt och ställ i mitten på ugnen 20-25 minuter.

Veganpepparkakor

Skriv ut recept
Veganpepparkakor
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blötlägg fikon och russin över natten och mosa med bananen.
  2. Tillsätt kryddorna, nötterna och mjölet och arbeta till en lagom fast deg.
  3. Låt degen stå i kylskåp några timmar.
  4. Kavla ut och ta ut formar.
  5. Grädda på smord plåt 175 grader tills de ser klara ut.