Spara när du bokar hotell

Att boka boende på hotell kan vara krångligt i det hänseendet att det är svårt att veta när man ska boka och även att hitta det mest lämpliga boendet. Platsen är kanske viktigast men man ibland vill man också ha en viss nivå på standard och bekvämligheter.

För att enkelt kunna jämföra boenden från olika hotellkedjor är det ofta bra att använda någon samlingssajt för hotell t.ex. hotels.com eller booking.com

Dessa sidor kan vara lite luriga både vad det gäller hur de presenterar olika alternativ och hur de anger priserna men ofta går det att hitta boende till bra priser.

Båda sidorna finns också med på återbäringssidor som t.ex. mybonus och refunder så att du får återbäring med mellan 2,5 till 6 procent på din bokning.

Eftersom en hotellvistelse ofta kan kosta några tusen kronor så kan det bli många sköna hundralappar som du får tillbaka. Återbäringen skiljer sig lite mellan de olika sidorna och kan variera över tid så gå med i båda återbäringssidor och se vilken som har den bästa återbäringen för sidan du ska beställa ifrån.

Dessutom får du 50kr extra bonus när du blir medlem i mybonus eller refunder så passa på att registrera dig nu.

Lämna en kommentar