Få belöningar för din åsikt i Global test market

Bli medlem i global test market och få presenter och belöningar för att delta i undersökningar.

GlobalTestMarket skapades för att ge dig möjlighet att få betalt för att påverka globala marknadsundersökningar direkt. I samarbete med toppföretag runt om i världen, ger våra onlineundersökningar dig möjligheten att hjälpa till att påverka utvecklingen av produkter och tjänster som du använder varje dag.

GlobalTestMarket grundades 1999 och drivs av GMI (Global Market Insite, Inc.), en av världens ledande leverantörer av marknadsundersökningar. GMI hjälper mer än 1400 kunder i mer än 60 länder världen över och tillhandahåller en global lösning för företag som vill genomföra konsumentundersökningar online i flera länder.

Som medlem i GlobalTestMarket, vill inte bara veta din uppfattning, vi belönar dig för den! Det är gratis att registrera sig och motta betalda onlineundersökningar som handlar om:

Filmer
Restauranger
Bilar
Konsumentprodukter
Aktuella evenemang
Många andra ämnen som kan intressera dig!
Hjälp företag med deras marknadsundersökningar

De onlineundersökningarna som belönas som du genomför påverkar utvecklingen av produkter och tjänster från toppföretag. Gör skillnad idag genom att tala om din uppfattning och hjälp till att forma framtiden för det som kommer ut på marknaden.

Bli belönad
GlobalTestMarket belönar dig för alla online-undersökningar du utför. GlobalTestMarket belönar dig med MarketPoints och chanser att vinna i vår sweepstake-utlottning.

Lämna en kommentar