Billigare bilåkande och bilägande med Enerfy driving

Med enerfy driving får du ett multiverktyg för bilen där du kopplar upp din smartphone mot en OBD-läsare som du sätter i bilens OBD-uttag och sedan får tillgång till en mängd tjänster för din bil som förenklar livet och sparar pengar.
Huvudtjänsten bygger på Enerfys unika teknik att mäta och jämföra din bilkörning. Efter varje sträcka får du ett score på hur smart du har kört och kan på så sätt få feedback och motivation att köra både miljövänligare och billigare geonom mindre bränsleåtgång. Dessutom en mobilcoach med statistik och historik om din körning och som visar dig hur din körning kan förbättras. Dessutom extra utmaning genom att du kan utmana dig själv och dina vänner i head to head utmaningar eller tävla i team.

Du får dessutom direkt en elektronisk och automatisk körjournal som du enkelt exporterar till PDF och EXCEL. Bra om du använder bilen både privat och i jobbet t.ex.

Det ingår också en felkodsläsare där du kan läsa av bilens motorfelkoder och varningar. På så sätt slipper du onödiga verkstadsbesök.

Du riskerar heller inte att tappa bort din bil. Se direkt bilens position på en karta eller skicka din position i ett meddelande.

Just nu får du hela enerfy driving-paketet för endast 795kr.(Ordinarie pris 1295kr) Spara 500kr.

Lämna en kommentar