Tjäna kryptovaluta med klickbotar till appen telegram

Telegram är en multiplattform komunikationsapp som är säker och gratis att använda. Man kan chatta, skicka meddelanden och dokument och skapa grupper.

Det finns också tillägg till appen telegram där man kan tjäna kryptovaluta genom att besöka webbsidor i appen eller delta i andra aktiviteter.  Man kan också tjäna ytterligare genom att värva andra.
Ersättningen är naturligtvis väldigt lite, men det borde vara relativt lätt att värva andra som också vill tjäna kryptovalutor utan någon ekonomisk insats så då kan man tjäna kryptovalutor även när de man värvat är aktiva.

För att komma igång laddar du ner appen telegram till android, iOS eller Windows phone.

Följ sedan dessa länkar för att tjäna: bitcoin, litecoin respektive dodgecoin. När du har nått en viss nivå av respektive kryptovaluta kan du föra över summan till ett coinbase-konto och du kan ta ut dem eller växla till en annan kryptovaluta.

Det handlar naturligtvis om små summor man kan få men för den som tror på att värdet på kryptovalutor kommer att stiga i framtiden så kan ju en liten summa nu bli en större summa i framtiden.

Lämna en kommentar