Tjäna pengar som affiliate för dna-tester

Att tjäna pengar som affiliate handlar om att få betalt när någon klickar på en annons eller länk på din sida eller att få en andel av försäljningen av den trafik som du förmedlar till t.ex. en webbutik.
För att lyckas som affiliate är det bra att hitta sin nisch, d.v.s. t.ex. ett område som man är intresserad av och kan mycket om och skapa en webbsida eller blogg inom det ämnet. På så sätt skapar man en återkommande läsekrets som är intresserade av ämnet och det blir lättare att skapa trovärdighet och förmedla trafik till andra sidor och webbutiker som man kan få betalt ifrån.
Helst ska man också synas med sin sida på vanliga sökord i sökmotorerna för att få billig trafik till sidan så att den kan upptäckas av fler. Då är det en bra ide att ha en ganska smal nisch med begränsad konkurrens. En marknad som antaglgen kommer att växa stort framöver är gentest. På t.ex. genom att förmedla trafik till t.ex. easydna får du betalt när någon beställer ett gentest därifrån. Skapa ditt affiliatekonto till easydna här.

Lämna en kommentar