Rabattkoder singles day 11/11

Singles Day är globalt sett en större shoppingdag än både mellandagarna och Black Friday som har blivit kända i Sverige. Faktum är att Singles day den 11 november är världens största shoppingdag.

Singles day inträffar alltså alltid 11 november varje år och uppstod från början i Kina som en motrörelse för alla singlar att jämföra med  Alla hjärtans dag för de som var i  ett parförhållande på 1990-talet. Nu har det alltså vuxit till världens största shoppingdag.

Valet av datum kommer sig antagligen av att det är ett datum med idel ettor.

Nu när singles day börjar sprida sig som en betydande shoppingdag även i Sverige har den antagligen inte betydelse bara för ensamma singlar som ska trösta sig med prylar utan datumet ligger också bra i tiden som en upptakt inför julhandeln.

Det blir en bra chans att göra fynd inför julen för den som vill vara tidigt ute och för butikerna och transportföretagen blir det en bra möjlighet att sprida ut försäljningen över en längre period.

 

Kom tillbaka hit inför singles day 2019 då vi tipsar om de bästa singles day erbjudanden.

Några olika singles day erbjudanden från den 11/11 2018.

 

 

Rabattkod TREATWKEND ger 20% rabatt hos ASOS på singles day 11/11.

 

11% rabatt hos gasello med rabattkoden SINGLESDAYTIMARCO
Gasello säljer kläder och underkläder online.
Gäller den 11/11 på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx.

 

Rabattkod 11nov ger 11% rabatt hos lindex under singles day 11/11 2018 Kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabattkoder.

 

Rabattkod ger TREATYOURSELF 20% rabatt hos ideal of Sweden.

 

20% rabatt på ett köp med koden SINGLES20 på odla.nu.
Gäller ej växthus eller gräsklippare.

 

11% rabatt hos CDon med rabattkod SINGLESDAY18

Lämna en kommentar