Koll på spel

Det svenska spelmonopolet håller på att lösas upp.  I praktiken har det svenska spelmonopolet inte fungerat på många år, eftersom med internets intåg så kan svenskar med lätthet spela på många utländska spelbolags siter också, trots att de sitt säte i ett annat land.

Tanken framöver är att ett antal aktörer ska kunna köpa en licens för att erbjuda spel och vadslagning på den svenska marknaden och övriga aktörer som inte har en licens ska blockeras för spel i Sverige.

Men man kan ändå ha nytta av att när ändringen väl träder i kraft ha koll på att de sidor man spelar på har licens för att erbjuda spel i sverige. Sverigespelar.se är en sida som har koll på, inte bara vilka sidor som svenskar kan spela på utan även de bästa bonusar och erbjudanden som man kan utnyttja.

Här får du också koll på aktuella jackpottar. Med progressiva jackpottar kan summan bli ofantligt stor om det dröjer innan någon vinner jackpot, vilket innebär att den som kammar hem jackpotten kan bli mångmiljonär. Räknat i dollar.

Man kan också spela spel som har riktigt bra återbetalningsgrad som blackjack och roulette och informationen är alltid på svenska så det är lätt att förstå. Dessutom tydliga regler och tips så man lär sig att spela på bästa sätt.

Leave a Comment