Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 500 g rödbetor
- 300 g potatis
- 200 g palsternacka
- 2 st ägg
- 1 msk honung flytande
- 1 tsk timjan torkad
- 200 g getost chévretyp
- 1 dl creme fraice
- rapsolja
- salt
- svartpeppar
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader
- Skala och riv rödbetor, potatis och palsternacka grovt. Krama ur vätskan och lägg rivet i en bunke och blanda med ägg, honung, timjan, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Forma till 10 små rårakor på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olja. Sätt i mitten av ugnen ca 15 minuter.
- Riv getosten grovt. Mixa den med creme fraiche. Krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar.
- Servera gärna med sallad och bulgur eller couscous.