Vegankåldolmar

Skriv ut recept
Vegankåldolmar
Maträtt Lunch
Kök Vegan
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Lunch
Kök Vegan
Portioner
portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Fräs lök och svamp.
  2. Blanda med ris och nötter.
  3. Förväll kålbladen. Fyll kålbladen med färsen och rulla ihop.
  4. Ståll in i ugn 250 grader ca. 10 minuter.

Minestrone

Skriv ut recept
Minestrone
Maträtt Lunch, Soppa
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Lunch, Soppa
Portioner
portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Koka bönorna nästan färdiga.
  2. Fräs lök, vitlök, rosmarin och blanda sedan med bönorna och resten av grönsakerna.
  3. Lägg i pastan. Koka 15 minuter.

Smörgåspålägg – Mexikanska kikärtor

Skriv ut recept
Smörgåspålägg - Mexikanska kikärtor
Maträtt Pålägg
Portioner
Ingredienser
Maträtt Pålägg
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Fräs lök, vitlök, selleri och paprika.
  2. Tillsätt tomaterna. Blanda i kikärtorna och krydda.
  3. Koka i 30 min. Mixa allt. Servera t.ex. på bröd.