Bovetebröd

Skriv ut recept
Bovetebröd
Portioner
limpor
Ingredienser
Portioner
limpor
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lös upp jästen i ljummet vatten
  2. Blanda alla ingredienser
  3. Forma 5 bröd
  4. Låt jäsa 20 minuter.
  5. Baka i 10 minuter i 250 graders ugn.

Mandelmuffins

Skriv ut recept
Mandelmuffins
Maträtt Efterrätt, Kakor
Portioner
Ingredienser
Maträtt Efterrätt, Kakor
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blanda torrvarorna.
  2. Mixa russin med vatten och bland alla ingredienser.
  3. Lägg i muffinsformar och ställ in i ugn 225 grader, ca 15 min.

Veganpepparkakor

Skriv ut recept
Veganpepparkakor
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blötlägg fikon och russin över natten och mosa med bananen.
  2. Tillsätt kryddorna, nötterna och mjölet och arbeta till en lagom fast deg.
  3. Låt degen stå i kylskåp några timmar.
  4. Kavla ut och ta ut formar.
  5. Grädda på smord plåt 175 grader tills de ser klara ut.

Sesamkex

Skriv ut recept
Sesamkex
Maträtt Kex
Portioner
Ingredienser
Maträtt Kex
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blanda allt till en deg.
  2. Kavla ut tunt. Tag ut kex med t.ex. ett glas.
  3. Lägg på plåt och grädda 175 grader i 15 minuter