Veganpepparkakor

Skriv ut recept
Veganpepparkakor
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Kök Vegan
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Blötlägg fikon och russin över natten och mosa med bananen.
  2. Tillsätt kryddorna, nötterna och mjölet och arbeta till en lagom fast deg.
  3. Låt degen stå i kylskåp några timmar.
  4. Kavla ut och ta ut formar.
  5. Grädda på smord plåt 175 grader tills de ser klara ut.

Bärmoussetårta med bovetecrisp

Skriv ut recept
Bärmoussetårta med bovetecrisp
Maträtt Efterrätt
Portioner
bitar
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Portioner
bitar
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lägg bovetet i en sil och skölj med kokande vatten. Låt rinna av.
  2. Rosta bovetet i en torr panna tills det är gyllene. Låt svalna.
  3. Mixa bovetet till mjöl.
  4. Tillsätt dadlarna, kakao, vatten och salt.
  5. Mixa till en jämn smet.
  6. Tryck ut i en form med löstagbar kant. Ca 20 cm diameter
  7. Mixa blåbär, med en avocado och en omogen banan. Bred ut över bottnen och ställ i frysen i 30 minuter.
  8. Mixa jordgubbar med en avocado och en omogen banan. Bred jordgubbsmoussen över blåbärsmoussen. Täck med plastfolie och ställ i frysen minst 3 timmar.
  9. Om tårtan står i kylen längre än 3 timmar, ta fram 20 minuter före servering.
  10. Garnera med färska bär och mynta.

Rödbetssmoothie med grönkål

Skriv ut recept
Rödbetssmoothie med grönkål
Maträtt Dryck, Smoothie
Kök Raw food
Portioner
glas
Ingredienser
Maträtt Dryck, Smoothie
Kök Raw food
Portioner
glas
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skölj och skär rödbeta och fänkål i mindre bitar.
  2. Mixa med avocado och banan.
  3. Häll upp i glas