Ris och grönsaksgryta

Skriv ut recept
Ris och grönsaksgryta
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Fräs den finhackade löken.
  2. Tilsätt råriset.
  3. Blanda i tomatpuré och buljong.
  4. Koka i 45 minuter.
  5. Fräs de skurna grönsakerna och blanda i.
  6. Krydda med oregano och örtsalt.
  7. Servera med finklippt persilja över.

Linsburgare

Skriv ut recept
Linsburgare
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mosa linserna och potatisen.
  2. Blanda i mjölet.
  3. Forma till biffar och lägg på smord plåt eller stekpanna.
  4. Sätt in i 200 graders ugn i 20 minuter eller 5-7 minuter på stekpanna.

Kikärtbiffar

Skriv ut recept
Kikärtbiffar
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mixa kikärtor, potatis och lök.
  2. Blanda i resten.
  3. Forma till biffar.
  4. Stek i lite olja