Dela på 50% av 100lax

Marlena Batist startade 31/3 2010 upp ett projekt tillsammans med  journalisten Carlos Rojas.

Att starta ett företag och tjäna 100 000kr inom 3 månader, med ett startkapital på 10000kr. Enbart genom att ägna företaget ett par timmar om dagen.
Helt utan en färdig affärside, så de första dagarna har ägnats åt att hitta en idé och registrera ett handelbolag.

Det verkar bli en  pepp / måbra sida som man kan besöka om man behöver bli lite peppad eller upplyft. Spntant kan sägas att det är inte helt lätt att få stora vinster från en sådan sida, iallfall inte om man ska få betalt för det arbete som läggs ner.

Intresserade kan på sidan 100 lax följa hur projektet fortlöper, och också bli delaktig och komma med ideer.

Projektet är medvetet satt med snäva kriterier, bland annat ska de endast arbeta 10 timmar i veckan var och de satsar bara 10 000 kronor i startkapital.

Då de har fått en hel del medieuppmärksamhet för projektet kan det säkert lyckas. Dessutom engagerar de personer som följer projektet genom att utlova att alla som kommenterar mer än hälften av dagarna kommer att få dela på hälften av inkomsterna den första månaden som vinsten är över 100 000 sek.  Kriterierna är lite oklara. Räknas vinsten före eller efter skatt? Ska projektledarna ha någon lön? O.s.v. så även om det är lite naivt är det ett riktigt roligt projekt som verkligen har tagit tillvara möjligheten till pr och hjälp man kan få om man är transparent, iderik och engagerar blogosfären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *