Få klarhet kring framtiden

De flesta har säkert någon gång, antingen på skoj eller på allvar provat att spå sig. Det kan göras på olika sätt, livslinjer i handen, tarotkort eller medial kontakt etc.
Det kan vara ett underhållande sätt att fokusera på sig själv och sin framtid en stund. Alla funderar ibland på sin framtid. Vad man kommer jobba med i framtiden. Vem man kommer att leva med. Om man kommer att bli rik.
Det kan kännas tillfredsställande att för en stund få allt fokus riktat på sig själv och sina funderingar och framtidsplaner.
Och det behöver inte bara vara nöjsamt, utan genom att ställas inför olika alternativ kan man lättare få klarhet i vad man egentligen vill och vad man behöver göra för att komma dit. Det kan också bli en terapeutisk upplevelse där man genom att lyfta fram olika saker lättare kan bearbeta dem.
Tidigare hade ofta veckotidningarna annonser med telefonnummer dit man kunde ringa för att spå sig, men nu kan man lätt hitta olika sierskor, med olika inriktning på webben.
Just nu finns ett erbjudande på spålive.se där de första tre minutrarna inte kostar något extra att ringa. Då kan man känna sig för om man hittat det man söker och om det inte känns rätt kan man avsluta samtalet inom tre minuter och betalar då endast ordinarie samtalstaxa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *