Spara på framkallade bilder

Att ha sina foton tillgängliga i någon molntjänst är naturligtvis bra, både för att bilderna är tillgängliga från vilken dator tv eller surfplatta som helst, bara du har en internetuppkoppling.
Dessutom är bilderna säkra, även om man bör ha någon backup, speciellt om man använder någon gratis molntjänst. Ytterligare en fördel är att det är billigt. Du kan ta massor med bilder utan att det kostar mer än minneskortet och du kan lagra tusentals bilder utan att det kostar något.
Dock är det inget som slår känslan av att kunna sitta i soffan med släkt eller vänner och bläddra bland framkallade pappersbilder. Trots att man kan se alla sina bilder från en dator blir det sällan av att koppla upp och visa dem när släkt eller vänner är på besök.
Och det behöver inte kosta mycket. Faktum är att många fotoframkallningsföretag erbjuder gratis framkallning av mellan 20-100 bilder för at locka kunder. Du kan alltså framkalla dina favoritbilder gratis. Då har du alltid något personligt och minnesvärt att plocka fram under släktmiddagarna eller varför inte göra en scrapbook med foton och dekorationer.
Framkallade bilder är ett minne att bevara. Och det behöver inte ens vara dyrt. Du kan alltså tjäna på att i dubbel bemärkelse, spara på framkallade bilder.

foto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *