Tjäna pengar online med Amazon Mechanical Turk.

Om du letar efter ett sätt att tjäna lite extra pengar online kan du kolla in Mturk, Amazon Mechanical Turk. Amazon Mechanical Turk är en marknad för uppgifter som dator och maskiner inte kan göra, uppgifter som bara kan behandlas med den mänskliga intelligensen.

Betalningen är visserligen ofta låg, men genom att slutföra några uppgifter, eller hits som de kallas kan man iallfall få några extra dollar. Man får också veta i förväg beräknad tid för att utföra ett uppdrag.

Om du hittar något som du vill slutföra, kan du registrera ett konto, som också fungerar som amazon affiliatekonto och fylla i din profil.
Du behöver också bekräfta ditt Mturk konto genom den bekräftelse e-post som skickas till ditt e-postkonto.

När du har bekräftat ditt konto kan du komma igång att göra uppgifter publiceras på webbplatsen. Du måste vara noga med att läsa och förstå instruktioner för att du ska kunna göra jobbet på rätt sätt. Se till att du kommer att kunna slutföra alla krav i jobbet.   När du är klar med uppgiften, kan du skickar du in den via webbsidan. Du kan göra så många jobb som du vill så länge du vill. Klienterna kommer då att kontrollera utförandet. Om de gillar det, kommer de att släppa din betalning.

Ofta  handlar det om översättningar, skriva texter eller att fylla i frågeformulär. En del jobb tar bara några minuter att slutföra.  Varje uppgift har också en sluttid inom vilken jobbet måste slutföras för att du ska kunna få någon  betalning för det.

Generellt får man inte särskilt mycket betalt i förhållande till den tid man lägger ner, om man jämför med en anställning eller andra inkomstkällor, men det kan vara ganska roande och tillfredsställande att slutföra en del uppgifter, så om man har några timmar över kan det vara värt att testa, lika gärna som att spela spel eller slösurfa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *